Kade i kabine

nord

 

KADE I TUŠ KADE

Vrhunski materijal za vrhunske kade ...jer samo najbolje je dovoljno dobro.

Materijali koji se koriste u proizvodnji vrhunske su kvalitete i odabirani su prema zadnjim tehnološkim dostignućima i najvišim standardima u proizvodnji opreme za kupaonicu, a svi sustavi i metode kao i sirovine, svakodnevno se unapređuju. Akrilne kade ojačane su poliuretanom, a njihova postojanost i kvaliteta jamče Vaše zadovoljstvo.

 

TUŠ KABINE iz našeg asortimana nude izuzetan omjer cijene i kvalitete

BASIC TUŠ KABINE – odlikuje ih odličan omjer cijene i kvalitete isprepleten suvremenim dizajnom, s kvalitetnim mesinganim kotačićima sa dvostrukim sustavom vođenja, elegantni metalni rukohvati, jednostavna montaža i sigurnosna stakla. Basic kabine visine su 190 cm sa staklom debljine 5 mm.

DOMINO TUŠ KABINE - luksuzna linija sa staklom debljine do 6 mm i visine 190 cm. Povrh svih prednosti koje nudi Basic linija, Domino nudi aluminijske profile koji nisu kromirani već polirani što im daje trajnost.

LUX TUŠ KABINE - luksuzna linija sa staklom debljine 6 mm i visine 190 cm. Lux liniju odlikuje luksuzan suvremeni dizajn, kvalitetni mesingani kotačići, elegantni metalni rukohvati, jednostavna montaža („Klik“ sistem) i sigurnosna stakla. „Klik“ sistem uvelike olakšava montažu kabina.