Tvrtka MATREX d.o.o. osnovana je 11. studenoga 1991. u Varaždinu.

Od svojih početaka tvrtka je organizirana kao trgovina na veliko i malo čeličnom robom, instalacijskim materijalom, opremom za vodovod i grijanje, uljima i mazivima.

Tijekom godina, tvrtka je kontinuirano rasla i razvijala se te danas zapošljava 30 djelatnika i djeluje na tri lokacije:

-  Varaždin, Ivana Severa 7 (uprava, komercijala, trgovina)

- Trnovec Bartolovečki, Gospodarska 7 (skladište)

- Zagreb, Ilica 474 (trgovina)


Poslovanje je prošireno na područje cijele Hrvatske, ali i susjednih država, a moto firme: kvaliteta, povoljna cijena i dostupnost kupcu omogućuje nam da se svrstamo među najuspješnije Hrvatske tvrtke u sektoru malog i srednjeg poduzetništva  

 

CRNA I OBOJENA METALURGIJA
Crna i obojena metalurgija najstarija je poslovnica poduzeća Matrex d.o.o. Tijekom godina konstantno je proširivan asortiman proizvoda te se danas na našim skladištima nalazi više tisuća tona robe. Poslovanje sa svim značajnijim svjetskim proizvođačima (čeličanama) omogućuju nam kvalitetnu i brzu isporuku robe.

INSTALACIJE I OPREMA ZA GRIJANJE
U prodajnom programu Matrex-a možete pronaći kompletni asortiman robe za centralno grijanje, vodovod, kanalizaciju, klimatizaciju te za uređenje kupaonice. Kao jedan od najvećih dilera u Hrvatskoj, možemo Vam ponuditi kompletni program plinskih uređaja BOSCH, čelične pločaste radijatore, te ostali materijal za istalaciju grijanja (cijevi, ventile, fiting i sl.).

ULJA I MAZIVA
Dio prodajnog asortimana Matrex-a su i ulja i maziva. Od 1994. godine, pa sve do danas, jedini smo ovlašteni distributer  Shell-a za područje sjeverozapadne Hrvatske.
U našoj je ponudi i na lageru kompletan asortiman Shell proizvoda, a prema upitu rješavamo i Vaše zahtjeve vezane uz druge robne marke.